Lucrările de punere în siguranță a Transalpinei continuă

Lucrările de punere în siguranță a Transalpinei continuă

Lucrările de punere în siguranță a DN 67C, Transalpina, continuă, anunță DRDP Craiova. Drumarii fac lucrări de îndepărtare a stâncilor de pe versanți și montează indicatoarele rutiere, după ce o comisie CNAIR a decis că nu sunt îndeplinite condițiile pentru deschiderea în siguranță a circulației.

zapada trans

Lucrările de punere în siguranță a DN 67C, Transalpina, continuă”, scrie pe pagina de facebook a DRDP Craiova.

Drumarii anunță că joi s-au efectuat lucrări de îndepărtare a stâncilor de pe versanți, care riscau să cadă în partea carosabilă, reparații parapete și montare/reparații indicatoare rutiere.

O comisie din cadrul CNAIR a efectuat miercuri o revizie specială pe DN 67C, tronsonul de drum cuprins între Rânca și Obârșia Lotrului, pentru a verifica dacă sunt indeplinite condițiile de deschidere a circulației în siguranță.

Comisia a decis că nu sunt îndeplinite condițiile pentru deschiderea în siguranță a circulației pe Transalpina.

Încă sunt zone unde există riscul ca zăpada acumulată pe versanți să cadă pe partea carosabilă. Pe anumite porțiuni de versant sunt și roci instabile care nu pot fi îndepărtate deocamdată din cauza cantităților mari de zăpadă. În plus mai sunt sectoare de drum pe care încă nu au putut fi montate parapete și indicatoare”, anunța miercuri DRDP Craiova.