GORJ: Bărbat plecat la muncă în Belgia, dat dispărut de familie

Ieri, polițiști din Rovinari au fost sesizați de o femeie de 55 de ani, din localitate, că fiul său, Zaharia Ion-Mihai, de 33 de ani, la data de 30 mai, a plecat în mod voluntar de la imobilul situat în localitatea Jumet, Belgia, unde se afla la muncă, iar până în prezent nu a mai revenit.

240613 disparut rovinari

Mama persoanei dispărute a declarat faptul că fiul său, era angajat la o societate cu obiect de activitate în domeniul construcțiilor și locuia cu mai mulți colegi de serviciu, majoritatea români, iar la data de menționată a plecat de la acel imobil într-o direcție necunoscută.

„La data de 03.06.2024, actul de identitate, telefonul mobil și o geacă aparținând lui Zaharia Ion-Mihai au fost găsite abandonate în apropierea locuinței, bunuri ce au rămas în posesia colegilor de serviciu. Semnalmente: aproximativ 1,75 m înălţime, circa 64 kg greutate, calviție, cu păr de culoare castanie în părțile laterale și ceafă, ochii căprui, constituţie atletică, faţă ovală, ten deschis la culoare, poartă barbă și mustață, avînd ca semn particular un tatuaj reprezentând un punct, pe partea exterioară a palmei drepte între police și index, iar pe partea interioară a bicepsului drept are tatuat mesajul „îmi iubesc familia”, anunță IPJ Gorj. 

La momentul plecării, bărbatul purta o pereche de pantaloni de trening, un pulover albastru deschis, pantofi sport de culoare neagră și pe cap o șapcă de culoare albastră, fără a avea asupra sa bijuterii sau alte bunuri de valoare.