Gorjean acuzat că și-a agresat sexual fiica de 11 ani, arestat preventiv

Un bărbat de 35 de ani, din comuna Jupânești, județul Gorj, acuzat că şi-a agresat sexual fiica de 11 ani, a fost arestat preventiv de magistrații Judecătoriei Târgu-Cărbunești, după ce mama copilei a sesizat Poliția, transmite corespondentul MEDIAFAX.

inchisoare gratii

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Țuhașu, a declarat, miercuri, că poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut un bărbat de 35 de ani, din comuna Jupânești, bănuit de agresiune sexuală.

Polițiștii au fost sesizați de o femeie de 31 de ani, din comuna Jupânești, despre faptul că soțul său ar fi supus-o pe fiica lor de 11 ani, la gesturi sexuale nepotrivite. (...) Polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale au continuat cercetările privind infracţiunea de agresiune sexuală, iar bărbatul în cauză a fost prezentat Parchetului şi Judecătoriei Târgu-Cărbuneşti. În urma probatoriului administrat, instanţa de judecată a admis propunerea organelor de urmărire penală, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile faţă de acesta", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Bărbatul a contestat măsura de arestare preventivă, urmând ca o decizie finală să fie luată de Tribunalul Gorj.

Surse din anchetă susțin că acesta ar fi sărutat copila de 11 ani în zona intimă.