Persoane decedate, pe lista de salariați a Primăriei Novaci

Persoane decedate apar pe site-ul Primăriei Orașului Novaci, acestea fiind trecute în statul de funcții.

primarie novaci

Pe lista de salariați de pe site-ul Primăriei Novaci apar persoane care au trecut în neființă. Motivul ar fi neactualizarea site-ului.

O cetățeancă din Novaci a semnalat această problemă. Elena Irina Sîrbu a identificat foști salariați care nu mai sunt în viață, dar apar ca angajați ai instituției. Încă din preajma sărbătorilor de iarnă, gorjeanca a vrut să se pună la curent cu informațiile de interes public. Aceasta a accesat site-ul Primăriei pentru a afla mai multe detalii despre consilierii locali. Mare i-a fost mirarea să vadă că fosți angajați care au “trecut în lumea celor drepți” se află pe acea listă.

 „ (...) Am constatat însă, ca pe «Lista de personal» de pe site-ul primariei apar în continuare persoane despre care știam că nu mai sunt consilieri, sau chiar persoane care nu mai sunt printre noi (ex: d-na Eva Mariana!).Dumneavoastra vi se pare normal !?..că mie NU! Sau, poate sunt eu pretențioasă, deși… în era Internetului, nu mi se pare deloc un moft ca un oraș precum Novaciul, care își dorește și are nevoie să exploateze cât mai mult, și cât mai bine potențialul turistic al zonei, să nu aibă un site actualizat la zi, cu informații utile și relevante atât pentru cetățenii săi, cât și pentru potențialii turiști, dacă tot spunem că vrem să atragem în zonă cât mai mulți!“, a scris Elena Irina Sîrbu, gorjeanca care a sesizat această neregulă.

novaci2

novaci

 

Sursa: Facebook