Gorjean, reținut de polițiști, după ce a încălcat un ordin de protecție

Gorjean, reținut de polițiști, după ce a încălcat un ordin de protecție

Un gorjean a fost reținut pentru 24 de ore, de polițiști, după ce a încălcat un ordin de protecție.

retinut 191011

Mai exact, oamenii legii din cadrul Postului de Poliție Crasna au fost sesizați la 1 mai de către o femeie din comuna Crasna, cu privire la faptul că, deși față de concubinul a fost emis un ordin de protecție, acesta a venit la locuința apelantei.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că, un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a venit la locuinţa concubinei sale din comuna Crasna, încălcând prevederile ordinului de protecție provizoriu, emis de poliţişti împotriva sa, la data de 30 aprilie a.c., prin care i-a fost interzis să se apropie de apelantă și să ia orice contact telefonic sau verbal cu aceasta”, transmit reprezentanții IPJ Gorj. 

Pe numele gorjeanului s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea de către o persoană împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție, a măsurilor instituite. Totodată, poliţiştii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj.