O mașină a Poliției Locale a fost implicată într-un accident în comuna Runcu

O mașină a Poliției Locale din comuna Runcu, județul Gorj, a fost implicată, miercuri, într-un accident pe DN 67 D. Primele informații arată că mașina Poliției a fost lovită de un alt vehicul care depășea pe linie continuă. 

politie accident

Accidentul a avut loc miercuri dimineața, pe DN67 D, în satul Bâlta, din comuna Runcu. Potrivit primarului Adi Câmpeanu, maşina Poliției Locale s-a ciocnit cu un autoturism, când a ajuns la o intersecţie şi șoferul a vrut să vireze la stânga.

Din discuțiile purtate cu polițiștii de la Poliția Locală, ei veneau pe drumul național, au vrut să vireze stânga, la intrare în comună și a venit un alt autoturism din spate, cu viteză, a tăiat linia continuă prin intersecție și i-a lovit în roata din stânga față. Ei spun că au semnalizat corespunzător. Oricum este linie continuă, celălalt șofer nu avea ce să caute să se angajeze în depășire. Am înțeles că o persoană din autoturismul care a lovit mașina Poliției Locale ar fi fost rănită", a spus Adi Câmpeanu, primarul comunei Runcu.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.

În urma impactului, un bărbat de 75 de ani, din comuna Godinești, pasager în mașina care depășeaa fost transportat la spital pentru investigații medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: Mediafax.