Carduri pentru mese calde, la Târgu Jiu

196 de carduri pentru mese calde vor fi distribuite târgujienilor cu vârsta peste 75 de ani și beneficiarilor pensiei minime garantate, în valoare de 800 de lei pe lună, anunță reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Jiu. 

card 1 

Potrivit autorităților locale, de carduri pentru mese calde vor beneficia și persoanele fără adăpost, la „Casa Iris” din Târgu Jiu, fiind cazate, în prezent, 27 de persoane.

Cardurile pot fi ridicate de la Centrul Magnolia, situat pe strada Olteniței, nr.5, în apropierea Autogării Târgu Jiu, de luni până vineri între orele 08:00- 16:00, dar și sâmbăta și duminica între 09:00- 16:00”, se arată în comunicatul remis, miercuri, de Primăria Târgu Jiu. 

Termenul limită de distribuire este data de 16 noiembrie, anul acesta.

Cetățenii care nu se pot deplasa datorită vârstei sau stării de sănătate, pot apela numărul de telefon: 0253.238.056, pentru a solicita să le fie livrate cardurile la domiciliu.

Tichetele pentru masa caldă, sub formă de carduri electronice, vor putea fi folosite începând cu luna decembrie, atunci când Ministerul Fondurilor Europene va încărca sumele cuvenite, acestea fiind în valoare de 180 pe lună, fiecare beneficiar putând folosi 40 de lei pe zi.