Primăria Motru: „Primar pentru o zi”

Provocarea este lansată de primarul municipiului Motru, Cosmin Morega, pentru tinerii din localitate, cu vârsta cuprinsă între 17-25 ani.

primaria Motru

Dacă sunt pasionați de administrație publică şi de politică, acești tineri pot depune o solicitare, la sediul primăriei (secretariat), ori să o trimită pe contul de Facebook "Primăria Municipiului Motru", până la sfârșitul acestei luni, care să cuprindă numele, vârsta și un număr de telefon.

De la 1 februarie, tinerii ce își vor depune solicitările, vor fi prezenți, pe rând, timp de o zi, alături de primar, la toate activitățile administrative şi politice. Practic, începând cu ora 7 și până la 16-20, în funcție de programul zilei, vor participa efectiv la activitatea din instituţie. În acest fel, tinerii vor obţine informaţii, despre activitatea administrativă, direct de la sursă, vor cunoaşte  problemele cu care se confruntă administraţia locală, în fiecare zi, şi modul de rezolvare, pentru a informa, la rândul lor și alți colegi / prieteni despre această activitate.

Cel mai activ dintre participanţii la această provocare, lansată de primarul din Motru, va fi premiat cu o tabletă.

Experienţa din acţiunea „Primar pentru o zi” poate fi folositoare pentru tinerii ce îşi doresc să urmeze o carieră în administraţia publică.