Culori: Orange Color

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II au depistat în zona de competenţă opt cetăţeni din Siria și Kuweit, adulţi şi copii, care au traversat fluviul Dunărea cu ajutorul unei ambarcaţiuni, pentru a intra ilegal în Romania din Serbia.

Începând cu orele 00.00 din noaptea de sâmbătă spre duminică, municipiul Drobeta Turnu Severin va intra în scenariul roșu, conform deciziei luata astăzi de Comitetul Județean pentru Situații de Urgența al județului Mehedinți.

La această oră, polițiștii de investigare a criminalităţii economice, din cadrul I.P.J Mehedinţi sub coordonarea  procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, efectuează 13 percheziții domiciliare, în județele Mehedinți, Dolj, Timiș și Prahova. Sunt vizate persoane care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 8.300.000 de lei, prin infracțiuni economice.

În urma votului secret al consilierilor județeni, PNL se află în opoziție în cadrul Consiliului Județean Mehedinți, în timp ce PMP se bucură de o deosebită reprezentare în cadrul conducerii acestei instituții. Ciudat este însă faptul că, PMP Mehedinți are doar 2 consilieri județeni, în timp de PNL are 11 consilieri.

De câteva zile, municipiul Drobeta Turnu Severin parcă a luat foc. Foarte mulți angajați din domeniul culturii și al Poliției Locale se gândesc tot mai mult la șomaj, conform presei on-line a municipiului. Totul este însă un fals.

Pompierii mehedințeni împreună cu autoritățile locale și instituțiile județene cu responsabilități în gestionarea situațiilor de urgență, continuă misiunile de sprijinire a populației în vederea diminuarea efectelor produse de fenomenele hidrologice.