Explozie urmată de incendiu, din gelozie, în Mehedinți

Explozie urmată de incendiu, din gelozie, în Mehedinți

În această dimineață, la ora 07.05, cartierul severinean Gura Văii, a fost zguduit de o puternică explozie urmată de incendiu. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

explozie gura vaii 1

Dimineața zilei de vineri, 06.08.2021, a adus panică într-un bloc din cartierul Gura Văii. Mai precis, într-un apartament al blocului din imagine, a explodat o butelie și a urmat un incendiu violent.

La fața locului au sosit în scurt timp pompierii din cadrul ISU Mehedinți, cu mai multe autospeciale de stingere și una de tip CBRN, pentru lichidarea focului și limitarea pericolului.

Apartamentul a fost distrus în mare parte iar un bărbat de 54 de ani a fost transportat la spital, cea de-a doua victimă, soția, refuzând spitalizarea  pe motiv că nu se confruntă cu răni în urma deflagrației.

explozie gura vaii 2

În acest caz, pompierii au deschis o anchetă, în urma căreia se vor stabili, cu exactitate, cauzele care au dus la producerea acestui incident. 

Din spusele vecinilor, explozia ar fi fost provocată intenționat de bărbatul ajuns la spital, de necaz că a fost părăsit de soție. Dacă, într-adevăr, se va dovedi că bărbatul a produs cu intenție incidentul, acesta va fi cercetat de oamenii legii.

Între timp, a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

explozie gura vaii 3