Profesor de sport găsit spânzurat într-un liceu din Severin

Seara zilei de miercuri, 18 septembrie a.c., a adus tragedia în familia profesorului de sport din municipiul Drobeta Turnu Severin, Dan Tudor.

severin

Dascălul a fost descoperit spânzurat în sala de sport a ColegiuluiNaţional Pedagogic Ştefan Odobleja din municipiu. Soția acestuia, tot profesor de sport, a observat că la orele 20.00, acesta nu sosise acasă, așa că a mers la liceu unde a și descoperit cadavrul soțului său în sala de sport. Medicii sosiți la fața locului au încercat să îl resusciteze, însă acesta decedase de cel puțin două ore.

„Era un coleg introvertit, dar extrem de devotat profesiei, un om care a relaţionat corect cu colegii, un om care a adus rezultate unităţii de învăţământ, la competiţiile la care a participat cu elevii şcolii. Știu că era apt din punct de vedere medical. La începutul acestui an şcolar, a făcut analizele medicale şi conform fişei, era apt”, a declarat directorul Colegiului, Laura Butaru.

„Am fost solicitați să intervenim la o tentativă de suicid la Liceul Pedagogic din Severin. La locul solicitării, am găsit un bărbat de aproximativ 50 de ani, decedat de aproximativ 2 ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Mehedinți, Zenaida Jugravu.

Mai trebuie specificat faptul că acesta mai avusese în trecut câteva tentative de suicid.