O femeie a murit pe drumul Calafat - Severin

 O femeie de 60 de ani aflată la volan a murit, duminică, după ce mașina ei s-a ciocnit frontal cu alta pe DN 56A Calafat – Drobeta Turnu Severin. Şoferul celuilalt autoturism, un cetăţean bulgar, a fost transportat la spital.

Accidentul s-a produs duminică, în comuna Punghina, pe Drumul Naţional 56A, care face legătura între Calafat şi Drobeta Turnu Severin. Potrivit Poliţiei Mehedinţi, două maşini s-au lovit frontal, iar femeie aflată la volanul uneia dintre maşini a rămas încarcerată și a murit. Şoferul celuilalt autoturism, un cetăţean bulgar, a fost transportat la spital.

„La faţa locului au intervenit două echipaje din cadrul Staţiei Vânju Mare. La sosirea forţelor de intervenţie, o victimă se afla blocată în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru descarcerarea acesteia. I s-au efectuat manevre de resuscitare de către echipajul SMURD, însă aceasta nu a răspuns manevrelor, fiind declarată decedată de către medicul SAJ. Este vorba despre o femeie de 60 de ani, aflată la volan. Cea de-a doua victimă, şoferul celeilalte maşini, a fost preluată în stare de conştienţă de către echipajul SAJ Mehedinţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Mehedinţi, Raluca Târcă.

Potrivit Poliţiei Mehedinţi, DN 56 A este blocat pe un sens de mers.