Noi echipamente de protecție au ajuns în Mehedinți

Lot nou de echipamente de protecție, pentru personalul medical, a ajuns în județul Mehedinți.

C9259573 A736 4AF1 8272 7CAC058D2808Noi materiale de protecție sunt pentru personalul din prima linie, destinate pompierilor, personalului de la Serviciului de Ambulanță Județean Mehedinți, de la Direcția de Sănătate Publică, precum și cadrelor medicale din Spitalul municipal Orșova și Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Drobeta Turnu Severin.

Cel de al doilea transport de materiale pentru protecție a sosit la sediul ISU Mehedinți. Este vorba de noi materiale de protecție pentru personalul medical din prima linie, materiale de protecție împotriva infecției cu noul coronavirus ce vor intra în folosința pompierilor, personalului de la Serviciului de Ambulanță Mehedinți și DSP Mehedinți, precum și cadrelor medicale din Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin și Spitalul municipal Orșova. Este vorba despre 1.400 combinezoane complete de unică folosință, precum 1.600 de măști de protecție FFP2-FFP3”, a declarat prefectul Cristinel Pavel. 

Noile echipamente de protectie fac parte din al doilea lot adus în Mehedinți, după ce vineri, 27 martie, au ajuns 1.380 de combinezoane de protecție și 30 de litri de dezinfectant de nivel înalt, pentru suprafețe și instrumentar medical.