Lucrări de pregătire a ștrandului balnear din Drobeta Turnu Severin

Lucrări de pregătire a ștrandului balnear din Drobeta Turnu Severin

Deși nu sunt încă reglementate regulile ce vor fi impuse la folosirea ștrandurilor publice, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin,  Marius Screciu, a trecut deja la luarea de măsuri în vederea redeschiderii ștrandului balnear.

200605 reparatii strand severin

Conform primarului municipiului Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu, la ora actuală se lucrează de zor la pregătirea ștrandului balnear în vederea redeschiderii publicului larg.

”Pregătim ștrandul balnear pentru deschiderea sezonului estival, la data la care autoritățile responsabile vor permite acest lucru. În aceste zile se efectuează lucrări de curățirea plajelor și a vegetației, înlocuirea materialului lemnos deteriorat, înlocuirea obiectelor metalice uzate, curățarea și vopsirea cuvelor bazinelor,  vopsirea mobilierului urban, igienizarea suprafețelor de contact și înlocuirea pieselor uzate și recondiționarea toaletelor publice. Pentru deschiderea ștrandului balnear, luăm toate măsurile care se impun, pentru ca această importantă bază de agrement să poată primi severinenii în condiții de siguranță și în această vară”, a declarat Marius Screciu.

200605 screciu strand 3