Culori: Red Color

Două culturi de cannabis au fost descoperite de poliţiştii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT din Olt, în județele Olt și Argeș. Dintre acestea, una s-ar fi aflat într-o cultura de viță de vie. Trei persoane au fost conduse la audieri.

O femeie în vârstă de 42 de ani, din localitatea Balș, și-a pierdut viața, vineri seară, după ce a fost lovită de o mașină în timp ce traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure. 

Pompierii Detașamentului Slatina și cei ai Gărzii Osica de Sus, cu două echipaje SMURD, o autospecială de stingere și o autospecială pentru descarcerare, au intervenit pe Drumul Național 64, între localitățile Piatra Olt și Brâncoveni, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. La fața locului s-au deplasat și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

Verificări continue sunt efectuate, în comuna Schitu, din județul Olt, aflată în carantină de duminică.

contraole schitu olt 1

La intrările și ieșirile din localitate au fost instituite filtre, echipele mixte formate din polițiști și jandarmi, acționându-se și în interior pentru ordinea și linistea publică, precum și pentru a se vedea dacă se respectă măsurilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19. 

Potrivit IPJ Olt, în ultimele 24 de ore, în urma activităţilor desfășurate în această localitate, au fost verificate aproximativ 1.100 de autovehicule și au legitimat peste 1.300 de persoane.

Au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, dintre care 23 pentru nerespectarea prevederilor circulației pe drumurile publice și două pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate pe raza acestei localități este de 9.845 de lei. Totodată, polițiștii au retras 3 certificate de înmatriculare, întrucât autovehiculele aveau inspecția tehnica periodică expirată”, informează IPJ Olt.

Reprezentanții IPJ Olt recomandă cetățenilor să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

 

 

X

Right Click

No right click