Olt
Culori: Red Color

Un elev al Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” din Caracal a fost ales delegat de tineret al României la ONU. 43 de tineri s-au înscris în această competiție, 10 au fost selectați pentru interviul final, câștigători fiind elevul din județul Olt și o tânără din Iași. Cei doi vor reprezenta România la evenimentele ONU, printre care și Adunarea Generală și la Lucrările Comisiei pentru Dezvoltare Socială.

Ministrul Agriculturii Petre Daea va fi prezent din nou în judeţul Olt, miercuri, la Conferinţa Regională „Planul Naţional Strategic 2023-2027”, organizată de Reţeaua Naţională de Dezvoltare Rurală, la Hotel Ramada by Wyndham Slatina Parc.

Doi adolescenţi din Caracal, în vârstă de 16 şi 17 ani, au fost reţinuţi de poliţişti după ce au furat maşina unei asistente, din curtea Spitalului Municipal.  Cei doi au fost depistaţi de poliţişti, la săptămână distanţă, în comuna Vişina, autoturismul având numere false. Ei au încercat să scape de oamenii legii, iar pe un câmp, din apropierea drumului DN 54, au abandonat vehiculul.