O mașină de pompe funebre, impact cu un alt autoturim pe o șosea din Olt. A intervenit elicopterul SMURD pentru una dintre victime

Două autoturisme au fost implicate într-un accident, la Osica de Sus, în județul Olt, una dintre maşini fiind cuprinse de un incendiu. Printre autovehiculele implicate se numără şi o mașină de pompe funebre, ce transporta o persoană decedată.

osica de sus 1

În urma impactului, dricul a ajuns în şanţ.

La faţa locului a ajuns şi elicopetrul SMURD pentru a prelua una dintre victime.

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe drumul naţional DN 64.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN64 Caracal – Drăgășani, pe raza localității Osica de Sus, județul Olt, a avut loc o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, patru persoane au fost rănite. Traficul rutier se desfășoară îngreunat”, transmit poliţiştii.

O persoană a fost preluată de elicopterul SMURD.

La faţa locului au fost gasite două vehicule, un autoturism şi o autoutilitară – pompe funebre, ce transporta o persoană decedată în vederea înhumării, autoturismul fiind găsit în flăcări. În urma impactului au rezultat  4 victime, cei doi conducători auto şi ambii pasageri dreapta faţadin cele doua vehicule, unul dintre pasageri fiind preluat de un elicopter SMURD. Se continuă cercetările la faţa locului pentru a se stabili modalitatea de producere a evenimentului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

osica de sus 2