Bărbat căutat în râul Olt, la Slatina

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Vulpeni, care ar fi înecat în Olt, în zona podului de la Slatina, este căutat la această oră de scafandri.

scafandri r24

UPDATE/Trupul neînsufleţit al bărbatului în vârstă de 48 de ani, din Vulpeni, care s-ar fi sinucis în râul Olt, a fost găsit de scafandri.

Bărbatul era căutat de pompieri încă de la ora 6.00. Scafandrii au ajuns în urmă cu aproximativ o jumătate de oră şi au reuşit să-l găsească.

„A fost căutat cu două bărci cu motor, începând cu ora 06.00, iar căutările scafandrilor au durat aproximativ o jumătate de oră”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Potrivit ISU Olt, intervin scafandrii din Dolj

 „Echipaje din cadrul ISU Olt și ISU Dolj, cu autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport scafandri și echipamente la locul intervenției, din cadrul ISU Dolj, două autospeciale pentru primă intervenție și două bărci cu motor, acționează în zona Podului Olt, pentru căutarea unui bărbat, posibil înecat”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.