Centrul de la vaccinare de la ALRO Slatina a fost inaugurat

Primul centru de vaccinare împotriva COVID-19 de la o societate privată din judeţul Olt a fost inaugurat, joi, la Alro Slatina, în prezenţa directorului general Gheorghe Dobra, a preşedintelui CA, Marian Năstase, şi a prefectului Florin Homorean.

ALRO 1

Centrul, care va fi funcţional începând cu data de 4 mai, are o capacitate de vaccinare de 80 de persoane pe zi, iar aici se pot imuniza cu serul Pfizer angajaţi ai Alro, colaboratori, clienţi sau furnizori ai societăţii. Totodată, în baza unor liste, pot să se vaccineze şi angajaţi ai celorlalte societăţi de pe platforma industrială a Slatinei.

Sperăm să avem şi pacienţi. Vreau să vă spun că eu şi familia suntem vaccinaţi şi consider că soluţia de a scăpa de această pandemie, în afară de protecţie, este vaccinarea. De asemenea, acest centru va veni în sprijinul angajaţilor, al colaboratorilor noştri, al clienţilor şi furnizorilor de pe platformă şi al celor care lucrează în interiorul Alro, precum şi al celorlalţi operatori economici din Slatina”, a explicat Gheorghe Dobra.

Personalul este angajat şi plătit de către Alro.

Este o acţiune care merită lăudată a Alro SA şi a celorlalţi parteneri de pe platforma industrială. Am început discuţiile privind înfiinţarea acestui centru cu mult înainte de emiterea avizului CNCAV de a-şi organiza centre proprii. Va fi disponibil vaccinul Pfizer şi suntem convinşi că şi acest centru va contribui la imunizarea cetăţenilor din judeţul Olt, va contribui la creşterea vitezei de vaccinare în campania pe care o derulăm. Centrul este vizat de DSP, există personal de specialitate care să-l deservească şi nu avem nicio îndoială că nu va funcţiona cum trebuie”, a declarat Florin Homorean.

Aproximativ 2.000 dintre angajaţii şi colaboratorii Alro şi-au exprimat opţiunea pentru vaccinare, dar reprezentanţii companiei se aşteaptă ca numărul acestora să crească, pe parcursul demarării campaniei.

ALRO 2