Activitatea Centrului de vaccinare drive-through din Slatina, suspendată din cauza caniculei

Meteorologii au emis pentru zilele de 24 şi 25 iunie un Cod Portocaliu de temperaturi extrem de ridicate, care pot ajunge până la 40 de grade. Dat fiind disconfortul termic accentuat, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă a decis suspendarea vaccinării în centrul de tip drive-through din municipiul Slatina.

drive vaccin

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a hotărât suspendarea activității Centrului de vaccinare de tip drive-through din municipiul  Slatina, str. Crizantemei (parcarea Parcului Tineretului) pe perioada avertizării Cod Portocaliu.

„Cetăţenii care doresc în această perioadă doresc să se vaccineze se pot deplasa la unul din cele trei centre de vaccinare de la Colegiul Naţional Agricol „Carol I” din municipiul Slatina, str. Strehareţ, nr. 150, Slatina, jud. Olt”, transmite Prefectura Olt.

Până în acest moment, în centrul de vaccinare de tip drive-through s-au imunizat 2.747 de persoane. Numărul total al oltenilor care s-au vaccinat este de 72.658, dintre care 62.396 au schema completă de vaccinare.