Accident cu trei mașini implicate, în județul Olt. Unul dintre șoferi era băut

Un accident în care au fost implicate trei autoturisme s-a petrecut, miercuri dimineaţa, pe drumul naţional DN 65, între localităţile Jitaru şi Valea Mare din Olt. Unul dintre şoferi era băut.

Potrivit IPJ Olt, în eveniment au fost implicate trei autoturisme, din care unul condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Osica de Sus, altul condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, iar celălalt de un bărbat în vârstă de 62 de ani, din municipiul Pitești, fiind produse doar pagube materiale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, ocazie cu care s-a constatat faptul că șoferul în vârstă de 20 de ani, se afla sub influența băuturilor alcoolice, având o alcoolemie de 0,78 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Pentru ceilalți doi conducători auto rezultatul a fost negativ.

Poliţiştii au deschis un dosar penal.

„În cauză, pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, arată IPJ Olt.