Slatina, un nou pas în proiectul „oraș verde”

Slatina, un nou pas în proiectul „oraș verde”

În municipiul Slatina a demarat, luni, acțiunea de distribuire către cetățeni a pubelor pentru deșeurile reciclabile. Acestea au culoare galbenă și vor fi ridicate, de către operatorul de salubritate, săptămânal, joi și vineri.

Potrivit primarului Slatinei, Emil Moț, această acțiune se înscrie în seria celor care asigură transformarea municipiului într-un „oraș verde”.

Vă anunțăm cu bucurie faptul că începând de astăzi, am inițiat pe raza municipiului nostru acțiunea de alocare a pubelelor galbene, ce vor fi utilizate strict pentru deșeurile reciclabile. Astfel, în fiecare zi de luni sau marți a săptămânii, operatorul de salubritate va ridica pubelele ce conțin gunoiul menajer, urmând ca în fiecare zi de joi, respectiv vineri a săptămânii, reprezentanții acestuia să ridice gunoiul reciclabil.

Vă solicităm să respectați prevederile legale privind mediul înconjurător precum și recomandările operatorului de salubritate și să predați separat deșeurile menajere de cele reciclabile (deșeuri umede, carton/hârtie, plastic, fier, etc.) către operatorul de salubritate”, a precizat edilul Emil Moț.