Incendiu de proporții în două gospodării din județul Olt

Incendiu de proporții în două gospodării din județul Olt

Un incendiu a izbucnit, noaptea trecută, într-o gospodărie din comuna Giuvărăști, județul Olt, focul extinzându-se și la casa din vecinătate.  

Pentru stingerea incendiului au acționat, mai bine de trei ore, echipaje din cadrul ISU Olt și ISU Teleorman, cu trei autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și o autospecială pentru primă intervenție.

La sosirea primelor echipaje, ardeau acoperișurile de la două locuințe, mai multe anexe gospodărești, furaje și folie de polietilenă.

Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pompierii au acționat mai bine de trei ore. În urma incendiului au ars acoperișul locuințelor și anexelor, pe aproximativ 300 de metri pătrați, 100 de baloți de lucernă și folie de polietilenă. De asemenea, au fost deteriorate tavanele locuințelor și anexelor gospodărești”, arată ISU Olt.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric, produs la un conductor electric cu defecțiuni sau improvizații, mai spun reprezentanții ISU Olt.