Polițist din Olt, aflat în timpul liber, agresat de doi tineri de 18 ani

Un polițist aflat în timpul liber, care a intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit între mai multe persoane, a fost agresat fizic de doi tineri de 18 ani.

politist

Potrivit IPJ Olt, polițiștii au fost sesizați sâmbătă dimineața cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost agresat fizic de mai mulți tineri pe o stradă din Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 37 de ani, în timp ce ieșea dintr-un bloc, a observat că între cinci tineri a apărut o stare conflictuală, aceștia având un comportament violent.

Bărbatul, polițist în cadrul IPJ Olt, aflat în timpul liber, ar fi intervenit între cei cinci tineri pentru aplanarea stării conflictuale, moment în care ar fi fost agresat fizic de către doi tineri de 18 ani.

În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, deplasându-se la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii situației de fapt.

Cei doi tineri au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, care a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.