O tânără din Corabia, răpită. Luată cu forța, de pe stradă, și dusă în Caracal

Doi bărbaţi au fost reţinuţi după ce, luni, au răpit o tânără în vârstă de 26 de ani, de pe o stradă din Corabia.

Catuse 938x535 752x535

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, cei doi bărbați, în vârstă de 25 și 49 de ani, sunt cercetați pentru lipsire de libertate și lovire sau alte violențe.

Cel care a anunțat poliția despre situația fetei a fost chiar fratele acesteia.

La data de 7 octombrie, un bărbat, din orașul Corabia, județul Olt, a apelat numărul de urgență 112 și a sesizat  faptul că sora sa, de 26 de ani, din aceeași localitate, în timp ce  se  afla pe strada C.A. Rosetti din Corabia,   ar fi fost urcată cu forța într-un autoturismul argintiu, care s-a îndreptat într-o direcție necunoscută. De îndată, polițiștii olteni au declanșat activitățile de căutare, fiind alertate și județele limitrofe în vederea depistării tinerei. Un bărbat, de 49 de ani, a fost depistat de către polițiști pe raza municipiului Caracal, conducând autoturismul folosit pentru a transporta tânăra”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Extinzând verificările, polițiștii au identificat tânăra și celălalt bărbat, cei trei fiind audiați la sediul poliției.

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că doi bărbați, de 25 de ani și respectiv, 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânăra respectivă să urce în mașină, după care au transportat-o pe aceasta în municipiul Caracal.  În urma audierilor și probatoriul administrat, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. În cursul acestei zile, cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, cu propunere de arestare preventivă”, se mai arată în comunicat.