Accident mortal la trecerea de nivel cu calea ferată, în comuna Sopârlița

Un eveniment rutier mortal a avut loc în urmă cu puțin timp. Oamenii legii fac cercetări la fața locului.

05072A00 E597 4770 8334 E550FB95A1C0

Din informațiile transmise de IPJ Olt, în aceasta dimineață, pe Drumul Județean 644, la trecerea la nivel cu calea ferată din comuna Sopârlita s-a produs un accident rutier grav, soldat cu decesul unui bărbat, de 26 de ani, și rănirea altui bărbat, de 35 de ani.

Polițiștii rutieri sunt prezenți la fața locului desfășurând cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului.

//

UPDATE: Accidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool.

"Este vorba de un bărbat, de 50 de ani, din comuna Sopârlița, care nu deține permis de conducere, iar in timp ce ar fi condus un autoturism, nu a redus viteza si a intrat in coliziune cu o autoutilitara oprită în coloană la trecerea la nivel cu calea ferată. Autoutilitara a fost proiectată în mașina din fața sa, ocazie cu care a acrosat două persoane aflate în afara autovehiculelor, respectiv doi bărbați, de 26 si de 35 de ani, ambii din comuna Baldovinesti. Bărbatul, de 26 de ani, a decedat.", conform IPJ OLT. 

Șoferul vinovat a fugit,  dar a fost prins de cetățenii prezenți în zonă. Bărbatul a fost testat cu alcooltestul. A rezultat o concentrație de 1.06 mg/ Litru alcool în aerul expirat.

REVENIM CU DETALII!