Trafic oprit. Autospecială ISU, implicată în accident. Două persoane rănite

UPDATE: Traficul a fost reluat.

Traficul este blocat la această oră (10:10), pe sensul Pitesti- Slatina, pe raza localitatii Jitaru, județul Olt. Se estimează ca circulația să revină la normal în 30 de minute.

accident jitaru autospeciala

Din primele informații oferite de IPJ Olt, conducatorul unui autoturism nu ar fi observat o autospeciala de pompieri ce se afla pe prima banda intrand in coliziune fata-spate cu aceasta. Autospeciala se afla la un alt eveniment rutier fara victime.

accident jitaru

(Evenimentul rutier inițial, cel fără victime)

 Auttospeciala ISU staționa pe marginea părții carosabile, iar la scurt timp, un autoturism a intrat în coliziune față – spate cu autospeciala ISU.

Reprezentanții ISU Olt spun că în accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau două persoane.

Pe timpul executării recunoașterii la locul evenimentului, autospeciala complexă pentru intervenție și descarcerare alocată la fața locului, a fost acroșată de un autoturism, în care se aflau trei persoane. În urma evenimentului o persoană, pasageră în autoturism, a suferit un traumatism cervical și a fost transportată la UPU Slatina de către echipajul SMURD Scornicești”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este oprit DN 65 Pitești – Slatina, la kilometrul 69+950 de metri, în zona satului Jitaru, județul Olt. Circulația va reveni la normal în 30 de minute.