Șoferi olteni, prinși beți la volan

Doi șoferi din Olt au fost depistați de polițiști, sub influența alcoolului. Aceștia s-au ales cu dosar penal. 

 politist

Un șofer din Corabia și altul din comuna Găvănești au fost identificați sub influența băuturilor alcoolice, de oamenii legii, weekendul trecut. 

La data de 08 februarie a.c., ora 20:30, pe strada 1 Mai, în orașul Corabia,a fost depistat un bărbat, de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat”, potrivit IPJ OLT. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal, întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

 Tot pe data de 08 februarie, ora 20:00, pe strada Liliacului, din comuna Găvănești, a fost depistat un bărbat, de 42 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.