Șapte bărbați din Caracal, reținuți pentru braconaj

Șapte persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat și braconaj au fost reținute de Polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.

IPJ Olt

Astăzi, polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Olt, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au continuat cercetările într-un dosar penal în care 7 persoane sunt bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat, precum și de încălcarea prevederilor Legii vânătorii și protecției fondului cinegetic nr. 407/ 2006 și ale Legii 126/ 1995 privind regimul materiilor explozive”, transmit reprezentanții IPJ Olt.

18 câini ogari, 6 dispozitive de iluminat tip proiector, precum și alte obiecte despre care există suspiciunea că ar fi rezultat în urma unor activități de braconaj au fost ridicate, în vederea cercetărilor, de polițiștii olteni.

Așadar, șapte persoane, cu vârste cuprinse între 19 și 49 de ani, toate din Caracal, au fost reținute pentru 24 de ore și introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. În cursul zilei de mâine, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt,  cu propunere de arestare preventivă.