Echipamente noi de protecție au ajuns în județul Olt

Un nou lot de echipamente de protecție a ajuns în județul Olt. Materialele vor fi distribuite, prin intermediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Matei Basarab" al județului Olt, către instituțiile care luptă împotriva răspândirii noului tip de coronavirus.

echipamente de protectie1

Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții ISU Olt, peste 1600 de măști de protecție, tip FFP2 și FFP 3 și 1430 de combinezoane de protecție vor ajunge în această perioadă la Spitalul Județean de Urgență Slatina, Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, Serviciul de Județean de Ambulanță Olt, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Matei Basarab” al județului Olt, Direcția de Sănătate Publică Județeană Olt și Spitalul Municipal Caracal.

Totodată, ISU Olt a distribuit, până în prezent, către instituțiile cu atribuții în gestionarea pacienților suspecți sau confirmați cu noul coronavirus, peste 2000 de măști de protecție, 1680 de combinezoane de protecție și 30 de litri de dezinfectant de nivel înalt, pentru suprafețe critice și instrumentar medical.

X

Right Click

No right click