Tânăr reținut după ce a omorât și violat o bătrână în vârstă de 98 de ani

O femeie în vârstă de 98 de ani, din județul Olt, a murit după ce a fost bătută cu pumnii și picioarele şi apoi violată. Suspect este un tânăr de 19 ani, care, drogat fiind, a intrat în casa bătrânei să fure bani.

Catuse 938x535 752x535

Conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, procurorii au reținut, în noaptea de marți spre miercuri, pentru 24 ore, un tânăr de 19 de ani, din Vulturești, Olt, pentru tâlhărie calificată, omor calificat și viol.

În fapt, s-a reținut că, pe fondul consumului de anumite substanțe (posibil țigară/joint), inculpatul a pătruns fără drept în curtea și locuința victimei BD, de 98 de ani, din com. Vulturești, jud. Olt, profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acesteia, datorată vârstei (98 ani) și stării de sănătate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intenția de a sustrage sume de bani, sens în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii și picioarele, fără însă a sustrage vreo sumă de bani, întrucât nu a găsit, iar, în continuare, profitând de aceeași stare de vulnerabilitate a victimei, a întreținut, prin constrângere, raport sexual cu victima, continuând să o agreseze”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Apoi, tânărul a continuat să agreseze sexual femeia, după care a sugrumat-o, iar femeia a murit.