Purtarea măştii de protecţie a devenit obligatorie la Caracal

În acest sens, a fost emisă Hotărârea nr. 42/ 13.10.2020.

Primaria Caracal

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Olt anunță, prin Hotărârea nr. 42, începând cu data de 15.10.2020, Caracalul este pe lista localităților în care se impune purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura, de către persoanele adulte şi copiii cu vârsta de peste 5 ani, în toate spaţiile publice închise şi deschise din municipiu.                  

Totodată, Liceul Teoretic „Ioniţă Asan” va funcţiona în sistem on-line (scenariul 3) până la data de 20.10.2020 pentru clasele menţionate în hotărâre (clasele a V-a A, a VI-a A, a VI-a B, a X-a A şi a XII-a D) .

hotarare

Se recomandă păstrarea distanţei fizice, purtarea măştii de protecţie, spălarea pe mâini cât de des posibil şi dezinfectarea mâinilor ori de câte ori este posibil și, foarte important, evitarea spațiile aglomerate şi limitarea circulației în spații publice.

Primăria Municipiului Caracal face eforturi pentru a limita răspândirea acestui virus, printre locuitorii oraşului, prin dezinfecții regulate, în zonele aglomerate ale oraşului şi distribuirea de măşti de protecţie către elevi și persoanele defavorizate, din municipiul Caracal.