Caracalul are viceprimar nou

Consilierul local PSD Marina Samiee  este noul viceprimar al municipiului Caracal, după demisia din funcţie a lui Adrian Chesnoiu, ales ca deputat.

marina samiee doldurea

Noul viceprimar al municipiului Caracal a fost ales, miercuri, în prima şedinţă a Consiliului Local din acest an, cu 14 voturi "pentru" şi patru voturi "împotrivă".

În vârstă de 52 de ani, Profesor, Marina Samiee a ocupat funcţia de director al Liceului Tehnologic ”Matei Basarab”. Ea a absolvit Facultatea de Biologie, Geografie și Geologie din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Programul de master Managementul agroturismului și calitatea produselor agroalimentare din cadrul Universității din Craiova.

Este profesor, și mă bucur că a acceptat provocarea ca împreună cu dumneavoastră să clădim o administrație locală bazată pe respect, cinste, grijă față de oameni și oraș!”, era mesajul primarului Ion Doldurea, despre noul viceprimar, în campania de la alegerile locale.

Fostul viceprimar al Caracalului, Adrian Chesnoiu, a demisionat din Consiliul Local după ce a fost ales în funcţia de deputat, la alegerile din 6 decembrie 2020. Demisia atrage după sine şi pierderea funcţiei de viceprimar.