Primăria Slatina: „Gala Laureaţilor”, Ediţia a V-a

Prin „Gala Laureaților”, Primăria Slatina premiază performanțele remarcabile obținute de slătineni, în activitatea lor, contribuind la promovarea oraşului pe plan naţional și internaţional.

Primaria Slatina

Începând din data de 25.01.2021 şi până azi, 27.01.2021, ora 16.30, elevii și profesorii pot ridica premiile în bani de la casieria Direcției Generale Economice din strada Toamnei, nr. 2, diplomele fiind distribuite la secretariatele unităților de învățământ sau reprezentanților, la sediile cluburilor sportive, de către personalul din cadrul Primăriei municipiului Slatina – Serviciul Cultură, Sport.

Excepție de la data mai sus menționată fac acei cetățeni premiați care sunt înscriși în cadrul cluburilor sportive din municipiul Slatina, Palatului Copiilor „Adrian Băran”, C.N. „Ion Minulescu” și C.N. „Radu Greceanu”, aceştia putând efectua aceste demersuri începând de azi, 27.01.2021, ora 08.15, până vineri, 29.01.2021, ora 13.30.

Ridicarea premiilor se realizează în baza documentelor de identitate.

În situația în care persoanele premiate sunt minore, părintele se va prezenta atât cu actul său de identitate, cât și cu actul de identitate al minorului.