Un bărbat din Balș, după gratii pentru că a încălcat măsura arestului la domiciliu

Un tânăr în vârstă de 30 de ani, din Balş, aflat în arest la domiciliu după ce a furat autoturismul unei femei lăsat pornit în faţa unui supermarket din localitate, a fost arestat preventiv după ce a fost găsit de poliţişti în altă parte decât acasă.

gratii

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că bărbatul a fost găsit de poliţişti, săptămâna trecută, în localitate, încălcând astfel măsura arestului la domiciliu.

Tribunalul Olt s-a pronunţat, luni, definitiv pentru arestarea preventivă a tânărului, pentru 30 de zile.

La data de 1 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Balş au pus în executare un mandat de arestare preventivă, emis de Judecătoria Balş, privind un bărbat de 30 de ani, din localitate. Acesta se afla în executarea măsurii arestului la domiciliu din data de 20 ianuarie a.c., fiind cercetat într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt în scop de folosinţă şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere. Acesta a fost introdus în centru de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.