Electroputere Mall, aglomerație la rafturi. Sprinturi după cadouri

De câteva zile a început nebunia în supermarket-urile din Craiova.
cumparaturi de craciun
Mall-ul nu mai face față persoanelor care vin și pleacă, constant, din magazine, mai ales din cele în care se găsesc articole vestimentare. În același timp, concurența este reprezentată de magazinele cu jucării.
Astăzi, unde te uitai cu ochiul, locurile erau împânzite de oameni cu achiziții care mai de care: produse cosmetice, articole vestimentare, jucării și nu în ultimul rând, dulciuri și alimente. Nici producătorii nu se lasă mai prejos, prețurile produselor fiind într-o creștere rapidă de la an la an.
După posibilități sau după numărul membrilor pe familie, sumele achizițiilor pentru data de 6 decembrie au variat de la 100, la 4000 de lei.
Întrebați de bugetul în care s-a încadrat Moș Nicolae în acest an, oamenii au avut diverse reacții:
„Calculând toate cadourile pe care le-am cumpărat, pentru familie, soț și nepoțeii mei, suma totală ar fi de 1000 de lei. Jucăriile sunt scumpe, dar de asemenea și produsele cosmetice.”
„Având o fetiță de un an și zece luni, m-am încadrat undeva la 200 de lei. Nu am cumpărat prea multe jucării, însă am cumpărat multe dulciuri. Până la urmă, Moș Crăciun este cel ce vine cu jucării, iar ea este încă micuță.”
„Am un băiețel și o fetiță. Jumătate din cadourile de Moș Nicolae le-am achiziționat online, deci includem și transportul. De la Craiova m-am deplasat la Jumbo-ul din Pitești, unde am cheltuit destul... Cred că am ajuns la 4000 de lei doar cu Moș Nicolae.”