Alertă pe Valea Oltului: 21 de persoane implicate într-un cumplit accident rutier

Un autoturism și un microbuz de transport persoane s-au ciocnit pe Valea Oltului. 21 de persoane sunt implicate, toate primind îngrijiri medicale.

5C33E98E A5F6 4602 B762 BD7AFE9F276E valceanoi5

 

Au intervenit 4 ambulanțe SMURD, 7 ambulanțe SAJ, 1 autospecială de stingere cu modul de descarcerare și 2 echipaje descarcerare. Totodată, în sprijinul salvatorilor din Vâlcea au plecat și echipe din Sibiu. Potrivit primelor informații, în accident sunt implicate 21 de persoane, respectiv 19 din microbuz și 2 din mașină.

Potrivit reprezentanților ISU Vâlcea, nouă persoane au fost rănite, respectiv cele două persoane din mașina implicată, care au suferit diverse fracturi și 7 persoane din microbuzul răsturnat, care prezintă dureri abdominale, toracice și dureri de spate.  Bilanțul final al accidentului petrecut duminică după-amiază pe Valea Oltului indică 13 persoane duse la spital.

La rândul lor, reprezentanții Poliției Vâlcea au anunțat că, potrivit primelor date, accidentul s-a produs după ce mașina a intrat pe contrasens și s-a ciocnit cu microbuzul.

Sursa Mediafax