Şeful IPJ Vâlcea a fost lăsat fără permis pentru viteză excesivă

Şeful IPJ Vâlcea, comisarul Sorin Ovidiu Oara, a fost lăsat de subalterni fără permisul de conducere. Şeful IPJ Vâlcea conducea cu 120 km/h într-o zonă unde limita de viteză era de 70 km/h.

oara sorin ovidiu

Potrivit unor surse locale, şeful IPJ Vâlcea a fost prins de poliţiştii de la rutieră din Horezu, în prima zi de Crăciun, circulând cu o viteză cu peste 50 de km peste limita legală. Evenimentul s-a întâmplat în zona localităţii Slătioara, din judeţul Vâlcea, iar oamenii legii și-au lăsat șeful fără permisul de conducere timp de 90 de zile.

Potrivit IPJ Vâlcea, în perioada 24-26 decembrie, poliţiştii de la rutieră au acţionat în tot judeţul, în special în zonele „cu risc de accident rutier”.

„Polițiștii vâlceni au acționat pe toată raza județului Vâlcea pentru reducerea riscului rutier prin depistarea și tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracțiuni la regimul circulației rutiere, precum și pentru asigurarea fluenței traficului. În perioada 24-26 decembrie a.c., polițiștii au acționat pe raza întregului județ, iar în urma nerespectării prevederilor legale de către conducătorii auto, polițiștii au fost nevoiți să aplice 45 de sancțiuni contravenționale cu o valoare de peste 16.000 lei. De asemenea au fost reținute 17 permise de conducere”, anunţă IPJ Vâlcea.

sursa: Mediafax