Pericol de explozie în Râmnicu Vâlcea. O stradă a fost izolată din cauza mirosului de gaz

Autoritățile din Râmnicu Vâlcea sunt în alertă, miercuri seara, și au izolat o stradă din oraș, din cauza mirosului puternic de gaz și spun că este pericol de explozie.

accesul interzis

Potrivit ISU Vâlcea, pompierii militari au fost solicitați pentru înlătura un posibil pericolul de explozie pe strada Matei Basarab, unde ar fi scăpări de gaz.

„Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitați pentru înlăturarea pericolului unei eventuale explozii in urma unor scăpări de gaze, în Râmnicu Vâlcea pe strada Matei Basarab. La fața locului au fost trimise trei autospeciale de intervenție (ambulanță SMURD, CBRN și o autospecială de stingere)”, potrivit ISU Vâlcea.

Sursa citată precizează că se verifică sursa mirosului de gaz, s-a izolat zona și a fost anunțată echipa de intervenție a firmei de distribuție a gazului pentru remedierea defecțiunii.

Întrebați dacă au fost persoane evacuate, reprezentanții ISU Vâlcea au spus că nu s-a pus deocamdată problema, însă traficul pietonilor a fost restricționat în zonă.

Aceștia au menționat că problema pare să fie la conducta de gaz care alimentează strada.

(sursa: Mediafax)