Două femei și copiii lor, găsite după două săptămâni de la dispariție într-o peșteră din Vâlcea

Șapte persoane, respectiv două femei și copiii lor, dispărute de aproape două săptămâni, au fost găsite de jandarmi într-o peșteră din zona Mănăstirii Stănișoara, din județul Vâlcea, într-un cort. Femeile nu au spus forțelor de ordine de ce au recurs la acest gest.

jandarmi valcea

Cele șapte persoane, între care cinci copii, au fost date dispărute din data de 8 martie.

Femeile, una din judeţul Olt şi cealaltă din oraşul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, se aflau îmreună cu cei cinci copii ai lor într-o peşteră din zona Mânăstirii Stănișoara.

Jandarmii au aflat unde sunt și au parcurs mai bine de trei ore până au ajuns la locul unde se aflau cele şapte persoane dispărute de aproape două săptămâni.

Aceștia le-au găsit pe cele două femei și pe copii într-un cort ridicat în peşteră, unde aveau provizii de mâncare şi apă.

„Cele șapte persoane, între care două femei și cinci minori, au fost găsite de către jandarmii montani într-o peșteră din zona Mânăstirii Stănișoara, unde aveau montat un cort. Cele două femei, una având domiciliul în județul Olt, iar cealaltă în municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, nu au menționat forțelor de ordine motivul pentru care au recurs la acest gest”, anunţă, vineri, reprezentanţii IJJ Vâlcea.

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Vâlcea, cele șapte persoane au fost preluate de poliţişti, care continuă cercetările în acest caz.

(sursa: Mediafax)