Cercetat penal după ce a fost prins, într-o comună din Vâlcea, cu o adeverință falsă

Un bărbat s-a ales cu dosar penal, după ce marți a fost oprit în trafic, în comuna Bunești din județul Vâlcea, și le-a prezentat polițiștilor o adeverință din care rezulta că este angajatul unui firme. Verificând, oamenii legii au depistat că acesta a mințit.   

ciocan instanta

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea menționează că în acest caz  se efectuează urmărirea penală cu privire la comiterea infracţiunilor de fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals și fals în declarații.

În fapt, la data de 14.04.2020, ora 17.00, organele de poliție au identificat în trafic pe raza comunei Bunești, pe DN67, un conducător auto care a prezentat o adeverință permanentă emisă de o societate comercială, din care rezulta că persoana este angajată a respectivei societăți și că se deplasează în scop profesional pe ruta Târgu Jiu - Curtea de Argeș - București.

Din primele verificări a rezultat că persoana identificată nu este angajat al societății respective. Urmărirea penală este efectuată de lucrători de poliţie din cadrul Poliția Orașului Băile Govora sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea”, se arată într-un comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Foto arhivă.

 

X

Right Click

No right click