Primăria Râmnicu Vâlcea a dat startul sărbătorilor de iarnă

Primăria Râmnicu Vâlcea a dat startul sărbătorilor de iarnă: sâmbătă, 28 noiembrie, s-a aprins iluminatul festiv, în centrul oraşului.

CraciunValcea

Primăria Râmnicului a dat startul sărbătorilor de iarnă, prin pornirea iluminatului festiv, în municipiu, sâmbătă, 28 noiembrie, la ora 18.00. Tot atunci, în Scuarul Mircea cel Bătrân, au fost aprinse luminile în Bradul de Crăciun şi s-a deschis Târgul ”Decembrie Magic”, care îi aşteaptă pe râmniceni cu 26 de căsuţe, de la care pot cumpăra produse dintre cele mai diferite: jucării, articole specifice Crăciunului, dulciuri, produse apicole etc.                                              

Pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, accesul în Târgul ”Decembrie Magic” se va face în baza unor reguli foarte stricte: purtarea măştii de protecţie şi distanţarea de siguranţă sunt obligatorii; vizitatorii trebuie să respecte marcajele, indicatoarele şi circuitul prestabilite, precum şi distanţarea fizică, pentru clienţi, în faţa standurilor; comercianţii vor dezinfecta regulat suprafeţele de expunere, iar în perimetrul târgului nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome specifice infecţiilor respiratorii (tuse, rinoree, febră, stare generală alterată).

Faţă de anii anteriori, sărbătorile din această iarnă din centrul Râmnicului se vor desfăşura în absenţa unor evenimente ce au făcut deliciul vizitatorilor, la ediţiile precedente - patinoarul, parcul de distracţii sau concertele de colinde – din dorinţa de a evita formarea de aglomerări ce ar putea duce la răspândirea coronavirusului.