Craiovenii sunt bătaia de joc a unor şoferi-tractorişti de la RAT!

Azi, 8 septembrie 2020, între orele 13.00-13.19, am călătorit cu autobuzul pe traseul E1, ruta staţia Sfântu Dumitru – Craioviţa Nouă (fosta Poştă).

R26

Era ora de caniculă, de peste 32 de grade Celsius, la umbră, anunţată de meteorologi, şi ai fi crezut că aceste autobuze noi, achiziţionate în administraţia primarului Mihail Genoiu, oferă condiţii umane de transport, fiind dotate cu instalaţie de climatizare.

În realitate, pe durata călătoriei, şoferul avea pornit aerul condiţionat doar în compartimentul lui şi îl durea la bască de faptul că, în autobuz, erau  de 39 de grade Celsius şi curgeau apele, la propriu, pe călători!

Nu înţeleg de ce primarul Genoiu a achiziţionat aceste autobuze, dotate cu aer condiţionat, de vreme ce şoferii – neam de tractorişti(!) –, îi transportă pe pasageri ca pe animale?!...

Autorul supliciului de azi este şoferul care a condus autobuzul cu indicativul R26 şi numărul de înmatriculare DJ 15 DPV.

Îi aduc la cunoştinţă managerului RAT Craiova, Sorin-Manda-PSD, că oamenii care folosesc transportul în comun, în Craiova, nu sunt nici asistaţi social şi nici animale pentru sacrificare, iar dacă vrea să facă economie, din nefolosirea instalaţiilor de climatizare, să o facă la el acasă, nu batjocorind craiovenii care plătesc bilete, taxe şi impozite, în acest oraş!...