Poporul Român are nevoie de Religie!

Mai era puţin până ce gura păcătosului să grăiască adevărul şi s-a dovedit că distanţa de la minciună la adevăr era mult mai mică decât se credea: Clotilde Armand, primăriţa franţuzoaică de la Sectorul 1 Bucureşti, a spus, textual, într-o emisiune televizată, că... Occidentul nu mai are nevoie de Religie(!).                                             

Este surprinzător că, după mii de ani de credinţă creştină a poporului român, vine un funcţionar public ateu şi îi spune că nu mai are nevoie de închinarea la Dumnezeu!

Nimic nu mai contează – nici lupta poporului român pentru libertate, legată de speranţă şi Dumnezeu, nici plinătatea sufletească pe care o simte omul credincios când merge la biserică şi are impresia că se află sub protecţia Celui de Sus!...

Nu sunt un habotnic şi nu ştiu Biblia pe dinafară, deşi am citit-o de mai multe ori. Dar ceea ce se întâmplă acum iese din sfera înţelegerii şi este fără precedent!

Clotilde Armand se află într-o mare confuzie: România nu se află în Occident, ci este poarta Orientului bizantin, cu o istorie religioadă de peste două mii de ani. De aceea, poporul român are nevoie de religie, pentru că aceasta l-a ţinut demn şi liber, de-a lungul vremurilor tulburi.

Fiţele de Occident merg până la un punct, dar, în momentul în care atentezi la spiritualitatea unui neam, acest derapaj nu se uită şi va fi sancţionat cum se cuvine!