Eliminarea PSD din administraţia publică trebuie să fie exemplară!

Toate istoriile popoarelor lumii în care trăim abundă de confruntări sângeroase, pentru că, în natura umană, este implantat un defect: metamorfoza incredibilă prin care trece individul care ajunge într-o poziţie de putere! Până mai ieri, era un om de treabă şi, după ce a ajuns în funcţii la care, poate, nici nu visa, a devenit o bestie! Iar bestiile trebuie, apoi, eliminate, cu orice preţ!

Nu este o regulă general valabilă. Cunosc şi oameni care, indiferent în ce dregătorii înalte au ajuns, la un moment dat, au ştiut, sau au avut forţa interioară, să rămână aceiaşi. Puterea este un virus care nu seamănă cu Covid 19, dar poate fi mult mai nociv şi mai distrugător decât acesta!

Uneori, în lupta, aproape inegală, cu cei care, ani la rândul, au călărit, imoral, legile şi principiile de viaţă ale unui popor profund creştin – cum este poporul român –, este nevoie de o abordare tranşantă, cu sânge pe pereţi, cum spuneau, unii, eufemistic, odată, sau poate că o mai spun şi acum, dar mai cu fereală.

Eliminarea PSD din administraţia Craiovei şi a judeţului Dolj trebuie să fie exemplară, ca o lovitură de tun, electorală, care împrăştie, definitiv, şansele retrograzilor roşii de a ne mai controla destinele, pe viitor!

Pentru că extacţia tumorii PSD din vieţile craiovenilor şi doljenilor este la fel de necesară ca deconectarea, de la priză, a unui incurabil, aflat în moarte cerebrală!