Vom asista la o nouă „mineriadă electorală”?!

Având în vedere ultimele evoluţii electorale, pe care nici sondajele pro-PSD nu le mai pot ascunde, este din ce în ce mai evident că Olguţa Vasilescu vrea să câştige Primăria Craiova cu voturile unor oameni aduşi din comunele judeţului, cărora li se fac, pe bandă rulantă, vize de flotant, în Craiova!

Această fraudă ar putea fi oprită controlându-se domiciliile la care se fac aceste vize de flotant, dacă respectivii locuiesc acolo şi pentru ce motiv au solicitat viza de şedere provizorie în Craiova? Nu este vorba, aici, de vreo îngrădire a drepturilor vreunei persoane, ci de elucidarea unei situaţii dubioase, sau a unei bănuieli legitime, care se tot repetă din patru în patru ani.

Dacă nu se va face nimic pentru stoparea acestui fenomen, vom asista, din nou, neputincioşi, în ziua de 27 septembrie, la o nouă mineriadă electorală, cu efecte dezastruoase pentru încă patru ani! De aceea sunt unii care cred că votul lor nu contează – pentru că este anulat şi jucat în picioare de fraudatorii PSD!

În ceea ce mă priveşte, ca unul care m-am născut şi trăiesc în Craiova, nu vreau ca soarta mea şi a oraşului să fie decise de un Icsulescu, de la Ciorogârla!...