Ruperea de PSD este ca şi spălatul obligatoriu după ce ai călcat într-un „rahat”!

Şantajul populist practicat de PSD, prin inocularea ideii că pensiile pot fi crescute cu până la 40%, este doar un praf otrăvit aruncat în ochii pensionarilor, care cred că statul are traista plină de bani, dar guvernarea PNL nu vrea să le dea.

Au apărut dovezi cum că şi fostul ministru PSD al Finanţelor, încă de pe vremea guvernării Dăncilă, ajunsese la concluzia că majorarea, pe care tot ei o propuseseră, era nesustenabilă şi intenţionau să o facă la fel cum face acum guvernul liberal: în tranşe suportabile economic.

Sula în coaste folosită de PSD împotriva guvernului liberal este şantajul electoral cu care vor să mai smulgă nişte voturi de la pensionarii creduli şi disperaţi, pentru care ziua de azi e mai importantă decât cea de mâine şi care au fost îndoctrinaţi doar că statul trebuie să le dea...

De treizeci de ani încoace, astfel de bomboane otrăvite, folosite de PSD în campaniile electorale, ne-au adus aici, unde suntem: săraci şi cu mâna întinsă, la coada Europei! Conflictul dintre generaţii s-a acutizat: tinerii vor o ţară ca afară, bătrânii vor să rămână la fel, dar cu mai mulţi bani şi cu un parazitism social exacerbat, încurajat tot de PSD.

Ruperea de PSD este ca şi spălatul obligatoriu, după ce ai călcat într-un rahat! Dacă nu înţelegem asta, acum, înseamnă că infecţia este gravă, iar boala lungă e sărăcia omului...