VREMEA SCHIMBĂRII

Dincolo de tot ce s-a spus în campania electorală şi de manipulările pe care unii combatanţi le-au lansat în spaţiul public, o idee persistă, ca o necesitate legică, pentru evoluţia unei societăţi: este VREMEA SCHIMBĂRII, a înlocuirii Vechiului cu Noul, pentru că administraţia publică are nevoie de oameni cu viziune europeană!

Retrograzii roşii ne-au tras mult înapoi, în cei treizeci de ani, de când controlează frâiele puterii, ba chiar, în urmă cu un an, erau cât pe ce să ne scoată din familia europeană şi să ne aducă, din nou, sub mantaua rusească, pentru că ei au fost instruiţi la şcolile de partid în care li s-a predat, ca principală materie de studiu, DICTATURA!

Pentru a schimba această realitate deprimantă, în care ne aflăm, acum, trebuie ca, duminică, 27 septembrie, să mergem la vot şi să optăm pentru un viitor european al nostru, al tuturor, de toate vârstele!

Să votăm pentru a nu mai fi la coada Europei, să votăm pentru o politică a dezvoltării şi modernizării României, pe fundamente democratice şi pentru o egalitate în drepturi reală, a tuturor cetăţenilor!  

SCHIMBAREA de acum este necesară şi vitală precum respiraţia, sau precum visele fiecăruia, fără de care, viaţa nu ar avea sens!