La Craiova a câştigat mediocritatea, individualismul şi parazitismul social

Este greu de explicat paradoxul de la Craiova, unde, de fapt, nu PSD şi Olguţa Vasilescu au câştigat alegerile locale, ci mediocritatea, individualismul şi parazitismul social.

Mediocritatea: Nu e bine să fii prea deştept, pentru că nu înţeleg ce spui cei cărora te adresezi. Este cazul lui Nicolae Giugea: el a vorbit multora, care, probabil, nici nu au înţeles ce le spune... Nu şi-a pus poalele în cap şi nu a făcut mahalageală, a vorbit ca într-un amfiteatru cu studenţi, având bănuiala că acolo se află oameni care înţeleg ce le transmiţi. Mesajul său a fost, însă, fără ecou, ca şi cum ai dialoga cu porumbeii: poţi vorbi cu ei, te ascultă, se uită la tine, dar, dacă nu le dai şi ceva de mâncare, nu au înţeles nimic din ce le-ai spus.

Individualismul (egoismul): fiecare pentru el şi, pe ăilalţi, dă-i dracuꞌ! Să ne mărească pensiile şi alocaţiile, cei care muncesc să devină sclavii trântorilor care stau acasă şi fac copii... În SUA, aceşti indivizi ar trăi numai cu mâncarea de la cantina săracilor. Nu munceşti, nu ai! Şi nu trebuie să devii iepuroaica aducătoare de bani numai prentru că îţi place mişcarea la orizontală!...

Parazitismul social e la vedere: sunt o mulţime de indivizi care trăiesc de pe urma ajutorului social, deşi sunt apţi de muncă, sau aduc bani din străinătare, făcând parte din mici, sau mari, organizaţii mafiote.

Aceştia sunt cei care au votat-o, acum, pe Olguţa Vasilescu, perntru un nou mandat de primar! Şi cei cu vize de flotant, aduşi, la Craiova, cu autobuze, pe 27 septembrie, când, deodată, Craiova a devenit oraş turistic!...

Îmi este ruşine că trăiesc în acest oraş în care leprele şi mafioţii ne hotărăsc viitorul!

Sper că timpul şi justiţia să facă lumină şi aici.