Să avem puterea de a depăşi tot ceea ce ni se întâmplă!

Sentimentul de nesiguranţă, în această perioadă de criză socială şi restricţii de tot felul, se poate accentua până la acutizare. În astfel de momente, trebuie să apelezi la resursele tale interioare şi la puterea de a fi un luptător, până la capăt! Abandonul nu e permis – cei care abandonează lupta sunt consideraţi, totdeauna, laşi.

Au fost perioade mult mai grele în istorie şi oamenii vremii au luptat cât au putut cu realităţile crunte, care, poate, le-au fost hărăzite. Acestea pot ţine de Destin sau de fatalităţile Istoriei. Cuvântul de ordine este SĂ MERGI MAI DEPARTE, cu încredere şi curaj, spre ceea ce îţi oferă ziua de mâine – mai bune sau mai rele! Până la urmă, în fiecare zi, suntem singuri cu noi înşine – toţi cei pe care credem că îi avem aproape nu ne pot ajuta în momentele critice ale vieţii.

Nu sunt cel mai îndreptăţit să dau sfaturi, dar, totuşi, sfatul pentru aceste vremuri este să avem puterea de a depăşi tot ceea ce ni se întâmplă! Pare că vremurile bune au trecut, că mergem spre Apocalipsă, dar eu cred că toate acestea vor lua sfârşit, într-o zi, şi, cum se spune, soarele va răsări, din nou, pe strada noastră!...