Reacție Uber, după amenințările făcute la adresa unui șofer la Craiova

Reprezentanții Uber dau asigurări că toți șoferii parteneri sunt licențiați pentru a transporta pasageri, conform legislației în  vigoare, făcându-se aceste precizări după ce, în Craiova, un conducător auto a fost amenințat de doi clienți, în timpul unei curse. 

wmc uber

Reprezentanții Uber condamnă gestul celor doi bărbați din Craiova și consideră că toate orașele din România au nevoie de mai multe variante de transport.

Conform politicii Uber, toți șoferii parteneri sunt licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor, conform legii în vigoare. Întotdeauna vom condamna ferm orice formă de violență, indiferent împotriva cui este îndreptată, și credem că orașele au nevoie de multiple variante de transport, fie el public, servicii de taxi sau ridesharing”, au spus reprezentanții Uber.

Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal, marți, după ce un șofer Uber a sesizat faptul că în timpul unei curse, efectuată în municipiul Craiova, a fost amenințat și jignit de doi clienți.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în cursul zilei de ieri, în timp ce efectua un transport persoane, bărbatul în cauză, ar fi luat în autoturim, la comanda doi bărbați de 37 și 41 de ani, din Craiova, care l-ar fi amenințat cu acte de violență. În cauza, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de amenințare iar cercetările sunt continuate urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, transmite IPJ Dolj.